Ontherapy is het resultaat van dermatologisch onderzoek van Dermophisiologique: dermofunctionele cosmetische ondersteuning,
samengesteld om mensen tijdens medicijnen en kankertherapie een nieuwe balans en welzijn te bieden, en niet alleen op fysiek niveau, maar in alle aspecten van hun leven.

Ons verhaal:

Ontherapy is een handelsmerk van Dermophisiologique Srl SB, een onderdeel behorend tot de Montefarmaco Group, in bedrijf sinds 1989 en een leider in de professionele schoonheidssector.

Geboren uit een verlangen om de kwaliteit van leven te verbeteren van degenen die in therapie gaan, is de Ontherapy-lijn het resultaat van continu dermatologisch en wetenschappelijk onderzoek naar de formulering van dermo-affiniteitscosmetica die de natuurlijke fysiologie van de huid respecteert.

Loretta Pizio, CEO van Dermophisiologique Srl SB, en Dr. Carolina Ambra Redaelli, directeur van Research and Development van hetzelfde bedrijf, zijn beiden bezig met een continue en constante zoektocht naar uitmuntendheid in kwaliteit, werk en in alle aspecten van het leven.

Geselecteerde grondstoffen
De voortreffelijkheid van de Ontherapy-lijn ligt in de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten en hulpstoffen van de hoogste kwaliteit, allemaal van gecertificeerde EEG-oorsprong. Deze omvatten ceramiden en sheaboter (herstructurering), ureum en hyaluronzuur (vochtinbrengende crème) en kamille-extract en waterhamamelis (verzachtend).

Ontherapy besteedt veel aandacht aan de extractieprocessen van grondstoffen, zodat deze altijd het milieu respecteren en voldoen aan ecologische duurzaamheidscriteria.

Dermofunctionele formuleringen
Ontherapy-producten zijn gebaseerd op “dermofunctionele” formuleringen: met eigenschappen en kenmerken die vergelijkbaar zijn met die van de huid. Dit betekent dat ze door de huid worden geaccepteerd zonder het natuurlijke evenwicht te beschadigen. De huid is een intelligent orgaan dat alleen neemt wat het nodig heeft! Alle formuleringen zijn dermatologisch getest.

Certificaten met bewezen werkzaamheid
De functionaliteit van Ontherapy-formuleringen wordt bevestigd door Certificates of Proven Effectiveness, de uitkomst van onze samenwerking met Universitaire Onderzoekscentra en Onderzoeksinstituten, die de strikte ethische en wetenschappelijke benadering van ons Onderzoeksteam garandeert.

Pilot studie
Een pilotstudie uitgevoerd bij 170 borstkankerpatiënten toont aan dat Ontherapy-producten geïndiceerd zijn voor de esthetische behandeling van mensen tijdens en na kankerbehandelingen.
De Pilot Study bewijst dat dagelijks gebruik van Ontherapy®-producten volgens het protocol de Skin Related Quality of Life (SRQoL) verbetert met de vermindering van waargenomen symptomen die voortkomen uit kankertherapieën en de negatieve invloed van huidveranderingen op de huidgerelateerde kwaliteit van leven vermindert (SRQoL) tijdens therapieën.

100% gemaakt in Italië
Elk Ontherapy-product is 100% gemaakt in Italië.
Alle productieprocessen voldoen aan de Europese normen en de strengste kwaliteitsnormen: van het formuleringsproces in de onderzoekslaboratoria tot de productie en het ontwerp van de meest geschikte verpakking om te zorgen voor een goede bewaring van natuurlijke producten.